Alweer 3 weken voorbij!
24 feb. 2009
vanuit
Hallo allemaal!
Lekker carnaval aan het vieren? Ik moet zeggen dat ik wel een beetje jaloers ben haha! Achjaa..niks aan te doen! Het gaat hier nog steeds goed met me..begin me steeds meer op me gemak te voelen en ik ken al meer mensen!
Op mijn stage gaat ook alles goed. Het was de afgelopen 2 weken erg druk geweest dus de tijd vloog voorbij. Die ene dag minder in de week is toch best veel..en wel erg relaxed dat ik nu lange weekenden heb. Kan ik veel gaan doen! Het bedrijfsleven scheelt hier wel erg veel met dat in nederland, in ieder geval met mijn vorige stage want zoveel weet ik nou ook niet van het werkleven. De meeste beginnen hier pas om 9 uur en werken dan tot half 6! Om dan aan je 8 uur per dag te komen heb je een half uurtje officieel pauze. Daar hebben ze hier gewoon lak aan! Ik ga geregeld met mijn supervisors in de middag lunchen en dan blijven minstens wel een uur weg. Zo heb ik ook al sushi op..waar ik niet onderuit kon door mijn japanse collega's! Dit was meteen mijn volgende poging met stokjes eten en het ging vrij goed..ik leer het al!
De afgelopen 2 weken was het dus erg druk en omdat die weken goed afgesloten waren werd ik afgelopen donderdag om 3 uur in het kantoor van mn supervisor geroepen. Ik dacht wat heb ik misdaan, maar nee ze zaten met zn allen aan een fles bier haha! Dus toen hebben we tot 5 uur met een fles bier zitten kletsen. Ik kom hier mijn tijd dus wel goed door haha!
Over het weer heb ik hier trouwens helemaal niks te klagen. De temperatuur ligt nog steeds wel onder de 10 graden maar de lucht is altijd straal blauw dus het zonnetje schijnt flink dus de gevoelstemperatuur ligt een stuk hoger! Dit is erg relaxed als ik in het weekend dus dingen wil gaan doen! Vrijdag de 13e was mijn pa hier trouwens op bezoek. We zijn er de hele dag op uit gegaan en hebben vanalles bezocht en het was een super leuke dag! Veel foto's gemaakt, die zal ik op mn hyves zetten 1 deze dagen!
Ik heb trouwens ook een andere kamer gevonden. Ik kon niet langer dan deze maand bij mijn gastgezin blijven omdat ze er de plek eigenlijk niet voor hadden! Dus ben ik op kamerjacht gegaan. Heb nu een heel relaxed huis gevonden die ik deel met 3 andere van mijn leeftijd dus dat is wel gezellig! Het is best een groot huis dus super veel ruimte..erg relaxed! Mijn kamer is alleen leeg dus ga deze week ff een matras en bureautje kopen en dan kan ik erin! Heb er zin in want volgens mij wordt het wel gezellig!
Ik zet deze week nog wat nieuwe foto's op mn hyves!!
Nou..jullie zijn weer wat up to date en ik spreek jullie wel weer!
Xje
Ik zet deze week nog wat nieuwe foto's op mn hyves!!
Nou..jullie zijn weer wat up to date en ik spreek jullie wel weer!
Xje
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}